Att köpa nytt hos Kronas

Ny skidutrustning – Brett och djup sortiment, men där vi fokuserar på ett fåtal märken.

Att köpa nytt

Många kommer till KRONAS för att köpa begagnad utrustning eller byta in sin gamla för att köpa ny, men de finns även de som söker nytt och de senaste modellerna. Du köper helt nytt eller kombinerar en ny produkt med en begagnad om du så önskar, det som är bäst för dig.

Oavsett vilken typ av åkare du är så är KRONAS målsättning att du ska hitta en passande utrustning för olika snöaktiviteter i backar och fjäll. Därför lägger vi ner mycket jobb och tid på att hitta bra produkter med bra kvalitet, egenskaper och pris.

Vad ska du ha?

Lättsvängd, kvick, långsväng, stabil, flyt, styvhet, vårsnö, nysnö, manchester, offpist, isigt, brant, barnbackar, uppför, nedför, nybörjare, erfaren. Ja det finns många saker som man ska ta hänsyn till när man väljer utrustning. Det är svårt att hitta en produkt som klarar av alla dessa parametrar, men vi törs lova att vi kan hjälpa dig att hitta något som är anpassat just för dig och dina önskemål, men till slut är det naturligtvis du själv som måste bestämma. En bra ledstjärna när du väljer utrustning är: Var åker du oftast och när är det som roligast att åka skidor. Snowbiz is our business!

Sortiment

KRONAS försöker hålla ett brett och djup sortiment, men där vi fokuserar på ett fåtal märken. Vi försöker istället köpa lite olika skidor och pjäxor från dessa leverantörer och kan på så vis täcka behovet för hela berget och samtidigt hjälpa olika typer av åkare. Då vi är en förhållandevis liten aktör så kraftsamlar vi genom att satsa på ett fåtal märken, anledningen är att vi på så vis kan ha en bättre dialog med våra leverantörer och samtidigt göra en bra affär då och då som ska komma dig som kund till godo.

Kvalitet

Noga och ibland udda utvalt. Vi för märken som Black Crows och Völkl för de som önskar det, men vi letar även efter märken som är mindre kända för den breda publiken som Faction skis och ZAG Skis, men för lite mer inbitna finsmakare kan vara överraskande att hitta hos KRONAS eller till och med i Sverige. Vi har ibland turen att hitta lite demoskidor till bra priser eller skidor som har något år på nacken men inte nämnvärt skiljer sig från de allra senaste årsmodellerna. Samtidigt som vi valt att ha Elan som vårt breddmärke där vi i princip har skidor för alla typer åkare och prisnivåer. Vi vågar lova att när det kommer till pris prestanda så är det inte många som slår Elan.

Vårt erbjudande

Tack vare vårt idoga arbete och vårt sätt att söka efter och köpa in varor så ska du inte behöva bli besviken över vår prisbild. Naturligtvis är vi inte alltid är billigast, men vårt totala erbjudande ska vara ett bra erbjudande. Du ska alltid hitta ett alternativ som passar dig, även om du kanske väljer en annan butik.

När du kommer till KRONAS ska du känna dig välkommen, att du fått den hjälp du vill ha och att du allra minst går ut ur vår butik med bättre kunskap och gärna ett leende på läpparna och gärna med en ny bra utrustning under armen.

Våra varumärlen

Black Crows
Burton
Dynastar
Elan
Faction
Fischer
Rossignol
Roxa
Völkl
Zag
Zolo