Begagnat hos Kronas på Hammarö

Begagnat utrustning av skidor, pjäxor och snowboard

Nyrenoverade, genomgångna och nyvallade skidor. Vi brukar säga att de är lite skamfilade på ovansidan men under är de som nya.

14 dagars öppet köp

Hos KRONAS har du öppet köp 14 dagar även när du köper våra begagnade varor, en förutsättning är naturligtvis att du inte använt varorna.

Som kund hos KRONAS ska du ha fullservice

Om något går sönder eller inte fungerar som du tänkt dig så kommer du tillbaka och vi avhjälper eventuella fel och brister, vi tillämpar samma regler som gäller för nya varor. Har du handlat skidor hos oss så justerar vi bindningar för vikt och storlek kostnadsfritt så länge som du behöver vår hjälp. Kan t ex vara bra om skidan går i arv till syrran eller brorsan

1 års garanti

För oss är det viktigt att du som kund gör ett tryggt och bra köp även när du köper begagnade skidor hos Kronas. Om inget annat anges lämnas om ett års garanti på skidor. En förutsättning är att skidorna används på ett normalt sätt. I första hand reparerar vi skadade produkter och kan även byta ut mot likvärdig produkt i förhållande till vår lagersituation. Självklart hjälper dig med våra övriga produkter på bästa sätt om det sker en skada.

BÄB! Återbruk för längre vintrar!

BÄB, Begagnat Är Bra! Vi ställer in och anpassar din utrustning efter dina förutsättningar och behov direkt vid ditt besök hos oss så att du snabbt kan ta dig ut i backen.

Vi gillar trogna kunder och återbruk. Därför byter vi in dina gamla skidor och pjäxor när du samtidigt köper nya eller begagnade produkter av oss. En förutsättning är att de är hela och inte är allt för gamla och slitna. När vi har brist på skidor och pjäxor så köper vi även den utrustning som du inte längre har bruk för.

Genom återanvändning och försäljning av begagnade produkter vill vi bidra till ett ökat miljötänkande, lite lägre priser som i sin tur ger barn och vuxna ökad möjlighet att åka mer skidor, något som vi på Kronas tycker är det roligaste som finns. Vem vet kanske vi även kan bidra till att vintern blir lite längre?

Priser och sortiment!

Priserna ovan angivande utifrån en vara i bra begagnat skick. Vilket innebär att det under säsong kan finnas varor till lägre pris.

Alpint barn

Alpint junior

Alpint vuxen