KRONAS PÅ HAMMARÖ

KRONAS PÅ HAMMARÖ

Skidbutik och verkstad på en ö i Vänern?

Historia

Vem är så tokig så att han startar en skidbutik på en ö i Vänern? Krona på Hammar startades för över 25 år sedan av de den skidtokige entusiasten och mångsysslaren Lennart Krona Kronesäter hemma i hans garage på Hammar, ett bostadsområde på Hammarö. Lennart har under alla år varit en profil och är vida känd för sitt sätt att prova ut pjäxor på barn och vuxna. I verkstaden har han haft många egna lösningar på hur man lagar skadade skidor. I sitt arbete med alpin utrustning har han utvecklat egna verktyg och metoder för att åstadkomma ett gott resultat som ofta har överträffat kundens förväntningar och till och med varit på gränsen till det omöjliga.

Skidåkning är det roligaste vi vet

KRONAS är en skidbutik och verkstad med stort kunnande, engagemang och erfarenhet av skidåkning i olika former. Skidåkning är det roligaste vi vet! Hos oss hittar du både nya och begagnade skidor för vuxna och barn. Vårt fokus ligger på återbruk både med tanke på miljö, ekonomi och åkglädje, men du ska också kunna köpa nytt vid behov.

Vi brinner för alpin skidsport!

Alpin skidsport och alpina aktiviteter innefattar idag fler discipliner än någonsin. Från traditionell tävlingsverksamhet och piståkning, fantastisk akrobatik och balans i parken, till friåkning och toppturer i orörd terräng. Vilken typ av utrustning du än söker vill KRONAS alltid vara ett alternativ för dig. Vi brinner för alpin skidsport! Oavsett om du köper nytt eller begagnat så försöker vi alltid plocka fram den bästa lösningen just för dig.