Köpvillkor

Köp- & leveransvillkor

Köpvillkor

Trygga beställningar hos KRONAS

Orderbekräftelse och övrig information gällande din beställning skickas till den e-post du angivit vid ordertillfället. Kunden är därför skyldig att ange korrekta och fullständiga kontaktuppgifter i samband med sin beställning.

Vårt mål är att erbjuda en bra köpupplevelse online. Det är därför viktigt för oss att du som kund känner dig trygg när du väljer att handla hos oss på KRONAS.

Vi garanterar att alla köpevillkor från oss uppfylls som utlovat. Detta innebär att du som kund alltid kan känna dig säker när du handlar – och vi försäkrar dig om att du får den hjälp du behöver vid behov.

Leveranssätt

Din beställning kommer skickas med bussgods och har en leveranstid på 3–5 arbetsdagar, under sommarsäsongen kan leveranstiden bli något längre, då vi inte befinner oss i butiken varje dag. Men självklart försöker vi leverera ordar så snabbt vi kan. Skulle leveranstiden av någon anledning bli längre än beräknat meddelar vi dig detta via mejl.

När ditt paket har kommit fram skickas en avisering till dig via sms eller e-post. Där står paketets sändningsnummer och på vilken adress du ska hämta ditt paket. Du behöver ha med ditt sändningsnummer och giltig legitimation för att kunna hämta ut din order.

Paketet ligger på ditt lokala utlämningsställe i upp till 14 dagar innan det returneras tillbaka till oss. Om du inte hämtar ut dina varor debiterar vi dig kostnaden för leverans och retur. Ej uthämtning av paket innefattas inte som hävning av köp. Du måste, enligt svensk lag, meddela oss vid nyttjande av ångerrätt, reklamation, retur eller byte av din beställning.

Alla leveranser är exklusive kostnad för frakt, fraktkostnaden syns alltid i kassan.

Skidor är skrymmande gods:

Det innebär att antalet ombud som hanterar skidor är färre än för ”vanliga” paket. Det kan få till följd att du får åka lite längre för att hämta ut varorna. Ber om ursäkt om det ställer till problem, men det är något vi får rätta oss efter som butik då vi sänder denna typ av varor och eftersträvar ett så fördelaktigt fraktpris som möjligt.

Hämta varorna själv i butiken

Köpta produkter kan hämtas i butik dagen efter lagd order. Välj “hämta i butik” i kassan så slipper du betala frakt.

OBS: Medtag ID-kort och ordernummer, endast den som lagt ordern kan hämta ut paketet med giltig legitimation. Ordar som inte hämtats ut inom 6 månader tillfaller butiken.

Du hittar våra öppettider på KRONAS.se

Kvarnvägen 5

66340 Hammarö